Songs

Tuesday, 31 December 2013

Ambang 2014 ^^

30 DECEMBER 13 - 10:43 PM

Alhamdulillah , sampai sudah penghujung 2013 .
WELCOME 2014 ^^
Semoga semua yang dihajati tercapai and running smoothly ~
Terlalu banyak kenangan yang diharungi bersama tahun 2013 .
Pahit manis masam payau pahit semua ada .
Hahaha ^^
Banyak kenangan yang boleh dijadikan pengajaran .
Banyak juga kenangan yang merosakkan fikiran aq ^^
SADISS ! Haha ^^
New Year kali ni sambut kat umah je .
Dataran bahaya . Ada rusuhan ! Haha ^^
Harga itu ini yang makin naik telah menaikkan kemarahan semua org ^^
Ayokk ~ Ta tawu ~ Dan ta amek tawu pun semua tuu .
Emm .. 
Kolej ? Semua okay .
Kerja ? So so la ~
Pening la layan kerenah org kat sana .
Ta pe Fidah , ta lama pun . Sikitttttt je lg k !
Be strong ~ ^^
Buah hati ? Ha ni aq geram ! ^^
Amboi bukan main kat sana ye .
Dok mandi2 sungai tu ingat org kat sini ta jeles ke ?
Hahahha ^^
Miss you syg <3 Jaga diri k !
Ta saba na jumpa dia nihh !
Cepat laaa balik . Haha ^^
K lah ..
Habes da cerita ^^
Chow ~

HAPPY NEW YEAR ! ^^

Thursday, 19 December 2013

Cotcet Cotcet di pagi Jumaat ^^

20 DECEMBER 13 - 11:27 PM

Hoyyey Hoyyey ! ^^
Salam Jumaat semua .
Harini aq ada perjumpaan kat kolej .
Kena present tentang proposal yang mana akan berlaku pemilihan 
speaker untuk mini seminar nanti .
Pemilihan ni ta de la menentukan hidup dan mati aq . hihi ^^
Pemilihan biasa yang mana menentukan usaha korg tu berbaloi ke ta .
Thanks B , sebab tolong cari kan org ^^
Thanks Puan Jun sbb respond positif anda <3
Alhamdulillah bersyukur sangat sebab proses
mencari ta sesusah macam kumpulan yang lain .
Kerjasama ahli kumpulan memang dah ta de dah sekarang .
Sedih , sakit hati , geram semua ada .
Bila tiga perasaan tu bercampur akan jadi satu perasaan 
yang dipanggil 'MENYAMPAH' ^^ Haha
Aq malas na besar2 kan cerita . Pasni terima la azab nye k ..
Thanks mak yang sntiasa support dari kiri kanan , depan belakang . Hehe ^^
Thanks utk B jga yg slalu denga mkwe awk ni cotcet cotcet . Haha :p
Aritu jumpa dia . 
Amboi bukan main panjang perjalanan kami haritu .
Dari TS , pergi ke Pavi , pastu menapak pergi KLCC pula .
Sempat main cak cak pulak ^^ Haha .
Paling best masa tu dapat naik bas dengan dia .
Jakun ta pernah naik bas nan pakwe . Hahaha ^^
Boleh pulak melantak jagung masa tu ^^
Yang penting memang best !
Esok dia na balik Perak dah .
So , dua minggu la ta jumpa .
Kau lupa aq , aq sontot kau nyah ! Haha ^^
Jaga diri kat sana k . 
Mandi sungai tuu , ingat kat sini ada yang jeles . Hehe ^^
Ok chow ~
Buku log belum key in .Hehe .
Love you readers .
Love you Cat Yus ^^
Hahaha .

Thursday, 5 December 2013

Yesterday ^^

6 DECEMBER 13 - 11:47 PM

Ready to story about yesterday ! ^^
Semalam kolej ada buat majlis minum petang bersama pengetua .
Alhamdulillah , seronok sangat ! ^^
Puan Yen bagi present , pastu dapat sijil dari pihak kolej .


Haaa , ni sijil semalam ^^
Pastu pastu ada makan2 sikit untuk School SBMP .
Kitorg wat suprise skali untuk Pn Hazreen ^^
Weee ^^
Happy Becoming Birthday mama yen <3
Terkejut puan ^^


Hehe .
Pagi tuu datang kolej buat kerja sikit dengan Jas .
Buat questionair untuk borang soal selidik .
Perghhh susah !
PARAH !
Pastu boleh plak keje da print pagi nii , 
sorg hamba Allah ni baru na hanta kerja dia yang aq da mnta 2 hari lepas .
Vraaaboo ! SYABAS kawan ! SYABAS !
Memang aq ta akan amek kerja kau tu ! =='
Menyusahkan .

Sunday, 24 November 2013

Happy ! ^^

25 NOVEMBER 13 - 12:11 PM

Hey ! ^^ Hehe
Macam banyak je cerita yang na distory kan kat sini . Hihi .
Alhamdulillah , kehidupan yang semakin ceria dan sentiasa ceria .
Thanks b <3 Thanks friends 
Cuma penat sikit sebab time kelas yang tidak menentu .
Terpaksa kejar2 masa .
Alhamdulillah first presentation berjalan dengan lancar .
Kena group pertama pulak ! Memang terbaek la cerita die ^^
Pas habes presentation , sapedek jap makan ketiaw .
Perghh ! Yummy ! ^^






Haa , ni sempat menggila sementara tggu group lain present ^^
Okay stop talking about kolej .
Sekarang nii kat tempat kerja okay je .
Tapi ade juga laa segelintir makhluk Tuhan yang menyakitkan hati .
But just ignore it . Ta penting pun .
Sekarang nii customer makin ramai .
Almaklumlahh . Cuti sekolah kan ~
Fair Back To School pun dah start . 
So semakin penat laa cerita dia ^^
Haa ! Haritu sempat jumpa dia dan kawan2 lama ^^
Wahhhhh sangat seronok ! ^^
Seronok saaanggggaaaattttt !
Jumpa kat AP je .
Pastu g maen boling !
Ni gamba ! ^^




Hee , love you <3
Pasni kena sediakan fizikal dan mental untuk next task .
Kena focus untuk mini seminar plak .
Aiyo kadawalle Kadawalle ~
Hahaha . Ayat gila b ^^
K lah , chow ~

Wednesday, 13 November 2013

Ice Skating lagi ^^

Hey ! ^^ Hehe
Wahh , lama nih ta update blog .
Bz sangat laahh sem kali nii .
Sakit kepala piker macam2 hal .
Susah sangat na cari masa free untuk diri sendiri .
Ha , tu yang dok jalan pukol 12 mlm , balik 3 4 pg tuu .
Haha , tu makan dia ! ^^
Ni ntah kenapa , kena amek muet plak .
Aiyo amma appa =='
Haha . Nyampah la ! 
Ha ! Semalam pergi ice skating lagi ! ^^
Wahhh , bnyak masyuk !
Lagi syok dari arituu ^^
Hehe . Orang pun ta seramai dulu .
So , ta la serabai sangat . Haha .
Ni ade gamba sikit ^^








Hehe . Done ! ^^

Thursday, 24 October 2013

New sem (:

  24 OCTOBER 13 - 9:57 PM

Ehh , macam ta percaya pulak da sebulan lebih ta update blog nii ^^
Skg da ta rajen sangat na update pape .
Kekadang guna moment kat wechat ngan status kat fb jee .
Hm , bnyak sgt yang berlaku sejak kebelakangan nii .
Gembira ciput je . Sedih nya besar gedabak .
Hadooii laa , sampai bila la na macam nii .
Harini baru dapat jumpa collegemate after one month cuti sem .
Sampai menangis la aku story nan diorang td kn .
Aku ta dapat na accept dengan apa yang berlaku .
Kang jadi jahat , mak abah sedih .
Jadi baik , orang pijak kepala .
SAMPAI BILAA ??!! )':
Aku berharap sangat lepas nii da ta de lg menda2 bodoh ni berlaku .
Aku na happy cam orang lain juga )':
Kechik , Wan , Jas , thanks (':
Erm , sem depan da ta de sbjek .
Pergi kolej untuk discuss tentang research jee .
So ta la kerap sangat pergi kolej untuk sem depan .
InsyaAllah kalau semua berjalan lancar , bulan 3 tahun depan aku habes study .
Ta saba ! ^^ Hehe 
Skg tenga cuak menunggu result sem lepas .
Seminggu dua lagi kluar la tu .
Semoga dapat kekalkan pointer , insyaAllah amin (:
 

Wednesday, 21 August 2013

Many storyy ^^

21 AUGUST 13 - 11:41 PM

Ha , harini baru ade mood na story mory . 
Hehe ^^
Banyak menda ni na bebel .
First of all , result mid sem sudah dapat .
Alhamdulillah , got A for all subject ! ^^
Thanks Puan Hazreen , Puan Najwa , Sir Izzat <3
Sekarang da mula hari2 yang penuh dengan kerja , assingment , projek dan sebagainya ^^
Kepala da mula biol2 , badan da mula penat sebab hampir 2 minggu ta cukop tido ^^
Mana ta nyee , tido pukol 4 pagi , 5 pagi and paling lewat pkol 6:30 pagi .
Esok pagi tu kerja ! Haha . Mata cam PANDA ! ^^
Tu semua gara2 ada yang melayan . Da lama aq ta mesej selama tu =='
Banyak sweet memory utk sem kali nii bersama smarties2 tersayang (:
We do everything together ! <3
Okay , sekarang na buka cerita untuk harini (:
Tadi aq pergi Rumah Bakti Nurul Hasanah .
Buat Urban Poor kat sana . 
Jumpa banyakkkkkkk adeq2 omey2 <3
Gamba ? Ni ada kat bawah ^^




Haa , cukop . 4 jee (:
Then aq na cerita Khamis lepas .
Da terlambat untuk diceritakan but who care ? Hehe ^^
Rituu pergi Ice Skating .
Wahhhhhh best sangattttt !!!!
Puas main kat sana .
Jeles tengok orang yang teror2 tu . Hehe .
Tp Alhamdulillah sebelum balik tu sempat pandai main menda alah tuu ^^
Kasut dia dah la berat ! Keras plak tuu !
Pas balik tuu bengkak kaki sebab kasut tu ta ikot kaki .
Dok keras gituu je ^^
Lutut lebam sikit . Hahaha ^^
Tu la tempat yang buat orang tersenyum kalau jatuh .
Ta de perasaan malu daa time tuu . hihi ^^
Thanks wan , susi <3






 



Haa , gamba 2 terakhir ni dengan adeq2 Pantai Dalam ^^
Siapa mereka nih ? Ntah , kitorang ta kenal .
Kitorang jumpa diorang kat tempat Ice Skating tuh , dok jatoh2 .
So , kitorang guide diorang smpai diorang pandai ! ^^
Will miss you adeq <3
Haa , hbes cerita tentang Urban Poor and Ice Skating .
Sekarang na cakap tentang hari raya ke 4 .
Hehe . Lama da kan ? 
Harituu pergi raya nan kekawan sekolah dulu .
Jumpa Rosli , Jumpa Wan comeyy ^^ Haha .
Pening layan gemok tu seharian ^^
Sempat gak pergi tengok wayang pas raya tuu ^^
Bestttt !! ^^







Ha , siapa 4 jejaka nih ? Hehe
Ni kwan2 tusyen dulu (:
Thanks sebab masih sudi berkawan n sudi datang beraya <3
Okay , Done ! (:

Friday, 9 August 2013

Raya Raya !

  10 AUGUST 13 - 12:11 PM

Alhamdulillah , harini da hari ke 3 Syawal .
SEMUA OKAY ! (:
Meriah pagi raya dengan adanya budak kecik sorang tuu ^^
Tengok la ni gelagat die ^^





Ha , mentel kan die . Asek dengan tok die je ^^
Pas sesi bermaafan , kitorang amek gambar satu family plak ^^




Macam2 kerenah ^^
Boleh plak hijau vs biru .
Ngam terok la . Hahaha .
Seperti yang dirancang , raya pertama kitorg balik ke Perak .
Baru je masuk kereta , dapat panggilan dari kampung yang anak
buah abah da meninggal dunia .
So kitorang terus ke Hospital Slim River .
Sampai agak lewat sebab jalan punya la jem !
Lepas tu , abah nan abang wan pergi ke kubur dan kitorang dikehendaki tunggu di rumah nenek . Hehe ^^
Dalam pkol 5 cmtu baru kitorg boleh jalan beraya =='
Pergi rumah makcik 1 , makcik 2 . Haha .
Pastu terus gerak pergi Tapah. Rumah abang abah .
Dalam pkol 9 cmtu kitorg gerak balik KL .
Ta sempat na pergi Chenderiang , Bagan Dato' .
Jalan sana sini jem . 
Abah plak ta na tido sana . 
Conclusion nya , tahun ni sangat ta meriah aktiviti berjalan raya . Haha .
Raya ke 2 plak , pkol 5 petang baru berjalan raya .
Penat punya pasal . Hehe .
Pergi rumah biras , rumah pkwe akak , rumah makcik , rumah kwan abg ipar .
Pastu pergi makan , then balik .
Penat layan kerenah 2 orang budak kecik sepanjang perjalanan .
Harini masih ta de perancangan tok pergi beraya .
Aq plan na pergi TS harini nan kembar .
Ntah jadi ntah tidak tggu je laa .
Haha .
Kbye ^^

Wednesday, 7 August 2013

Malam Raya ^^

7 AUGUST 13 - 10:31 PM

Hah ! Esok raya lahhhh ^^
Wahhhhhh , bestnyaaaaaaa !!
Esok lepas sembahyang raya kat sini , terus gerak balik kampung .
Mungkin tidor sana , mungkin balik hari . Ntah laa .
Tema tahun ni warna biru ^^ Korang ? Hehe
Semalam pas balik kerja terus keluar .
Sampai rumah agak awal sebab mmbe ada hal la plak =='
Bila smpai rumah tersenyum manis sebab nmpak mak buat ketupat ^^
Pastu pegi tapau kat Ghous . Gila punya lama aq tggu mamak tu masak =='
Tggu punya tggu terjumpa kawan lama .
Amboih meriah sungguh suara dia . 
Habeh satu kedai taw nama aq ^^
Lpas makan trus tido .
Preparation raya utk tahun ni gitu2 je .
Heel ta dapat ! Pendek la aq raya tahun nii . Haha !
Pergi Jelly Bunny pun dapat kasut flat je ^^ 
Haa , memandangkan tahun ni aq kerja even as a partime ,
duit raya kena la hulur ^^ HAHA !
Utk kerja , cuti smpai hari raya ke 4 sahaja !
Pastu kerja 2 hari , smbong cuti balik ^^
Tadi balik kerja awal sebab mood kerja da ta de .
Pkol 5 aq da caw ~ HAHA :D
Customer da mula kurang .
So ta risau sangat tggal budak 2 org tuu .
K lah , banyak lagi kerja na buat .
Baju ta gosok lg , barang ta packing .
Chowww ~

Wednesday, 31 July 2013

Ping Pong ^^

1 AUGUST 13 - 8:55 AM
Hye Selamat Pagi ^^
Pagi yang sejuk dan nyenyak utk tido .
Hehehe .
Harini kelas pagi cancel sbb Puan Najwa MC .
So boleh releks sikit .
Tgh hari nnt kena pegi kolej utk laksanakan projek memasak bubur jagung .
TA SABA ^^
Then mungkin kena pegi KLCC untuk setlekn hal kerja pulak =='
Semalam mood aq hilang bila da penat2 smpai kelas tp lecturer ta de .
Kelas tgh hari pun ta boleh na inform kitorg kelas cancel .
Hangen je aq =='
Aq terus ajak kak amy kluar beli barang utk projek masak bubur nii .
Pastu masok kelas seterusnya pun ta belajar lg =='
ARRGGGGHHH !!!
Da dua tiga hari kena macam nii =='
SAKITNYA HATI KU =='
Esk kelas da start cuti .
Alhamdulillah .
Jumaat Sabtu Ahad Isnin Selasa Rabu Khamis Jumaat Sabtu Ahad Isnin aq cuti .
Weee ^^
Terimakaseh untuk lecturer2 yg da cuti awal tuu ^^
K lah , buah hati yang comel lotey ni da masok .
T habes semua die kacau .
Daaa ~

Tuesday, 30 July 2013

Selamat Pagi ^^

31 JULAI 13 - 9:15 AM

Morninggggg ^^
Huh , harini pagi2 da kena ngadap lappy sebab assingment ta siap lagi .
Mana ta nye , semalam 11:45 baru smpai rumah .
BAS TAK DEEEEE !! =='
Susah , payah , serabut !!
Sangat mencabar buat assingment kali ni .
Tapi alhamdulillah ahli kumpulan sangat memberi kerjasama <3
Harini ada projek kat kolej .
Esok pun !
Minggu ni dipenuhi dengan pelbagai aktiviti .
Sangat laa penat !
Semalam dapat berita gembira .
Puan Najwa bagitawu subjek operasi aq dpat 91% . Yeah !!
Teringat sem pendek dulu dapat 98% subjek E-Dagang .
ALHAMDULILLAH ^^
Ha , minggu lepas pegi KL cari barang raya .
Pergh orang ramai gila tahap babun da .
Macam2 ragam , macam2 perangai ~ hehe
Pakwe kakak aq siap patah balik pergi kat kereta then tido .
Penat katanya . Haha ^^
Harini kena buka kat lua sebab na pegi beli barang .
Esok pun buka kat lua juga sebab ada janji . wee ^^
Ta dapat la na buka nan mak abah =='
Tape2 , tunggu sabtu ok ^^
Semalam time tengah buka Ameer bagi coklat .
Ha , tawu pun aq majok nan kau ! Haha .
Penat layan kerenah dia .
Seminggu ta jumpa macam2 ragam plak budak panjang tu ^^
Stock count da setle kan semalam .
Tinggal na di ambil je .
Hehe .
K lah , out out .
Daa ~

Sunday, 21 July 2013

Life ~

  22 JULAI 13 - 1:18 AM

Waa , lamanya ta update blog .
Ta de mood na update pape .
Malam ni ta dapat tido , so na berceloteh jap .
Alhamdulillah sangat seronok jumaat lepas bila sekali lagi naik pentas untuk amek sijil president list .
Alhamdulillah juga dengan result sem lepas yang sangat memuaskan .
Sekali lagi dapat pegang 4.0 .
Thanks God (:
Sangat bangga dengan pelajar dari shah alam kot yang dapat result 4.0 , 5 sem berturut2 .
GILA LAHHH !!!
Ntah macam mana la die study . HAHA !
Next week mid sem plak .
As usual , mmg satu haprak ta baca lg . Hehe .
Mood raya plak yang over skang nii ^^
Okay , enough about study . Lets talk about kerja .
Kebelakangan nii customer gila punya ramai .
Lari sana sini cari stock .
Da macam berok makye dlm store tuu.
Hahaha ^^
Sumpah penat , tapi seronok sebab 1st time rasa suasana nii .
Masalah yang akn timbul ta berapa lama lg sbb Daus dah na berhenti .
Partime tinggal 4 org je =='
Mana na cekau budak2 na kerja nii . OMG !!!
Alhamdulillah , Ameer da start jaga blakang skg .
Sangat membantu sbb dia sangat cerewet orangnya .
So counter selalu bersih , store pun terjaga . Haha .
Tapi dia sengal ~ :D
Budak2 baju melayu tu pun sangat membantu .
Baik hati sbb selalu tolong bila customer ramai gilaaa ~
Raya ni masalah juga sbb semua piker na cuti je . Hahaha .
Serabut Serabut ~
Haha .
Em , Rabu lepas satu lagi misi aq da tercapai .
Pasni struggle untuk capai misi yang seterusnya .
I try the best to get my new life .
Buang semua menda2 ta penting tuu ~

* RAYA ! RAYA !

Tuesday, 11 June 2013

Rindu sayang kamu )':

  12 JUN 13 - 12:14 AM

Erm , ntah layak atau tak untuk aq tulis nama kau kat sini .
Tapi ni blog aq , sukati aq na wat ape .
Beb , I miss you a lot )':
Miss you so much )':
Kenapa kau pergi tiba2 ?
Sampai sekarang aq ta boleh terima semua nii .
Aq da macam perempuan bodoh yang mengharap kau balas mesej aq setiap hari )':
Hm , aq ta mampu na cakap pape da .
Baru sikit aq type air mata da berjurai2 .
Kalau kau masih buka blog ni , aq na cakap yang aq sayang kau .
Aq masih mengharap hubungan kita yg dulu .
Nabil , sorry ..
Perempuan bodoh ni cuma na cakap I Love You )':

Saturday, 25 May 2013

Hmm )':

26 MAY 13 - 1:45 AM

Hm , da bnyak hari mood aq ta elok .
Rasa marah , geram , sedih , kecik hati semua ade ! )':
Ntah la , makin lama , aq macam fade up dengan semua benda .
Aq penat na lalui semua ni .
Thanks Kak Zah sbb ta pernah jemu tengok air mata Fie mengalir setiap hari .
Fie nampak akak nangis tadi tapi akak cover2 . Hehe .
Thanks kawan sekerja yang selalu dengar luahan hati ni .
Sorry Lin sbb 2 3 harini akak ta layan adeq sangat .
Asek kne marah je kan nan akak . Hmm ~
Ntah laa , ape yg jadi mmg semuanya bersebab dan ada hikmahnya .
Kak Bad ckp , tuhan ta akan bagi ujian luar dari kemampuan umatnya .
Tapi sememangnya aq da ta dapat tahan da nan semua nii .
Bila ketawa pun air mata boleh mengalir dengan sendiri .
Bila kawan tanya kenapa mata merah .
Aq akan jawab masuk habuk (':
Hm .. 
Bertambah sedih bila apa yang berlaku ta dapat na kongsi nan buah hati.
Sekarang ni aq rasa jaooooooohhhh sangat dengan dia .
Dulu dia yg bz dengan buku .
Sekarang dia yg bz dengan kerja .
Hmm , ntah laa .
Lately nii dia kerap tidur awal .
Bila dia tidur tu rasa macam kehilangan sangat .
Air mata pun da ta boleh na tahan .
Sekarang ..
Da ta de sape yg teman aq waktu balik .
Da ta de sape teman aq time malam macam nii .
Da ta de sape yg buat aq angau setiap masa .
Da ta de sape yg boleh buat aq happy macam dulu .
AQ HILANG SEMUANYA !!! )':
Aq mula perasan sekarang ni perasaan aq terlalu sensitif .
Menda sikit pun aq boleh nangis .
Aq ta harapkan org kesian tgk keadaan aq .
Aq cuma mengharapkan org boleh faham aq .
Bila masalah timbul , aq ta mengharapakan kata2 pujian yg melambung .
Aq cuma perlukan kata maaf dan penjelasan walaupun hakikatnya maaf tu hanya sekadar kata2 .
Semalam pecah rekod bila mesej dengan dia, aq langsung ta guna smiley smile .
Ntah dia perasan atau tak tu aq ta tawu dan aq ta na amek tawu pun .
Kengkadang aq rasa serba salah bila tiap hari gaduh dengan dia .
Tapi bukan tu yg aq na dan aq percaya semua pasangan ta na mnde cmni jadi .
Aq ta tawu mcm mane na solve kan masalah nii .
Fake smile , fake laugh . Everything is fake !! )':
Jas , Kecik , Wan , Pia , Yana , aq perlukan korang )':
AQ NA KORANG !!!!!!
Aq rindu gelak tawa korang .
Aq rindu na korang pujok aq bila aq nangis . HAHA !
Wei , aq letih dengan semua nii )':
Aq penat nangis gini tiap2 malam )':
Nanti time start kelas aq na ngadu semua kat korang )':
Jas , Fie rindu hug Jas )':
Masalah yg melanda sekarang betul2 buat Fie down )':

..............

Abah , adeq mnta maaf sebab haritu adeq majuk nan abah sebab 
abah amek adeq lambat )':
Mak , adeq kagum dengan apa yang mak buat selama nii .
Along , abang wan , terimakaseh sbb selalu dengar masalah adeq , selalu bw adeq jalan2 waktu adeq tensyen .
Et , terimakaseh sbb kau selalu dengar luahan hati aq .
Abang , Kak Siti , adeq rindu na gurau dengan abang . Boring bila abang dah ta de kat rumah mak )':
Ju , terimakaseh sbb kau suka bebel kat aq . Hehe
Kakak , terimakaseh sbb akak faham perasaan adeq .
Friends , I love you .

..............

Aq harap sangat mnde ni ta berlanjutan .
Aq rindu kehidupan yang dulu .
Aq rindu dia , aq perlukan dia )':

Wednesday, 8 May 2013

Cuti Sem ~

9 MAY 13 - 12:28 PM

Weeee ^^
Exam da habessss !
Yeah Yeah ! Hehe (:
Struggle habeh jawab paper sem kali nii .
Semua perlu menghafal .
Pecah otak di buatnya .
Result ? Haha . Tunggu je laa ^^
Cuti sem 3 minggu memang masyuk habeh la cerita dia ^^
So , kena la kerja cam biasa .
Aduih malas nya ~
Harini masuk pkol 4 sebab ta berapa rajin na masok pkol 1 .
Tadi dok kemas desktop lappy nii .
Serabot habis !
Desktop dipenuhi dengan mende2 yg ta berapa na penting .
Hehehe ^^
K la , ade gangguan nii . Hee .
Chow ~

Monday, 29 April 2013

TUDM , Bangi (:

29 APRIL 13 - 5:29 pm

Hm , tunggu mesej si buah hati ta sampai2 .
Da 5.30 da nii ~
Selalu pukol 5 da mesej da . Hmmm ~
Arini rasa penat sangat .
Dok cuci kapal terbang kat TUDM , Bangi .
Nice memory <3
Macam2 ado kat sana .
Merasa gak la naik mende alah tuu kat sana .
Bukan main lagi ! Hehe ^^
SEMANGAT !
Pas balik tu terus cari makanan .
Kebuloq habeh ! ^^
Pas makan , balik , layan budak kecik kat umah .
Hilang segala penat .
Hee ^^
Ni ade sikit gamba .
See and smile (:

















Ok done !
Thats all ^^